Ouderbetrokkenheid centraal op onderwijsparade 5 oktober

Beste ouder(s) van Rotterdam, hierbij een uitnodiging van Gemeente Rotterdam voor de onderwijsparade 2016 op woensdag 5 oktober aanstaande in de Maassilo Rotterdam.

Ook Stichting De Katrol en Speelotheek leuk leren 010 verzorgen een leuke en leerzame workshop. Schrijf u in, deelname is gratis! www.onderwijsparade.nl

 

Ouders of verzorgers spelen een onmisbare rol in de ontwikkeling van het kind. Hun betrokkenheid bij het onderwijs is daarmee net zo onmisbaar. De Onderwijsparade op 5 oktober in de Maassilo inspireert Rotterdamse vaders en moeders om die belangrijke rol nog beter op te pakken.

 

Vaderbetrokkenheid, leren leren, omgaan met angst bij kinderen en bij jongeren, en ‘Lezen is Leuk!’. Deze onderwerpen en nog vele andere komen tijdens de Onderwijsparade aan bod. In totaal zijn er twintig verschillende workshops, verzorgd door leraren, experts en andere –veelal Rotterdamse— onderwijsprofessionals. Zij geven allerlei praktische tips, bijvoorbeeld over hoe ouders en verzorgers thuis op een speelse manier het lezen en huiswerk maken kunnen aanmoedigen.